Nederland
Di-Vrij : 10:00 - 17:00 / Zat. : 10:00 - 16:00

Bestellingen boven de 50 euro worden GRATIS verzonden binnen Nederland - Betaal eenvoudig via iDEAL - Betaal tevens met VVV cadeaukaart.

Over ons:

Welkom bij VanEtje - Waar Stijl en Comfort Samenkomen!

In het mooie Geesteren, Overijssel, vind je een unieke bestemming voor liefhebbers van stijlvol en eclectisch wonen - VanEtje.
Ons verhaal begon in 2014, toen we onze deuren openden als een restyle bedrijf. Wat begon als een passie voor het verfraaien van interieurs, groeide in de jaren daarna uit tot een volledige woonwinkel.

Wat ons onderscheidt van de rest is onze toewijding en het rechtstreekse contact met onze klanten. Bij VanEtje geloven we dat jouw huis een weerspiegeling moet zijn van jouw persoonlijkheid en levensstijl. Daarom streven we ernaar om alleen de beste en meest duurzame producten in onze collecties op te nemen. Onze meubels zijn met zorg geselecteerd en vervaardigd om de tand des tijds te doorstaan, terwijl onze woonaccessoires zorgen voor de perfecte finishing touch voor elke ruimte.

Bij VanEtje geloven we dat een huis meer is dan alleen een plek om te wonen; het is een weerspiegeling van wie je bent. Daarom streven we ernaar om jou te helpen jouw droomwoning te creëren, een plek waar je kunt ontspannen, genieten en trots op kunt zijn.

Welkom bij VanEtje!